Behandelingen

Behandelingen bij La Merle

 

1. Dr Tadlea fruitzuur peeling

De Real Peel fruitzuur peeling is een ideale behandeling om uw huid op te frissen. Een Real Peel behandeling geeft u snel weer een fris, jong, strak, stralend en gezond uiterlijk. Daarnaast is de Real Peel fruitzuur peeling een goede behandelmethode voor huidproblemen als acne, oppervlakkige littekens en pigmentvlekken. De Real Peel peeling is een peeling op basis van glycolzuur waarbij de huid gestimuleerd wordt tot nieuwe cel aanmaak. Een glycolzuur peeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder en steviger te maken en eventuele pigmentvlekken te verzachten. Kijk voor meer informatie op deze site.

2. Collageenbehandeling:

Behandeling van 45 minuten: reinigen van de huid, daarna een dieptereiniging met het verwijderen van comedonen. Vervolgens een massage en een gezichtsmasker en een afsluitende dag of nachtverzorging.

Doel van de behandeling: reiniging en versteviging van de huid.

Prijs: € 45,-

3. Hydraterende-behandeling

Behandeling van 60 minuten, reinigen van de huid, daarna een dieptereiniging met het verwijderen van comedonen. Hierna epileren vervolgens een bindweefselmassage met een sterk hydraterende serum hydrovital, vervolgens een peel-off masker met nogmaals het hydraterende serum wat alvorens wordt aangebracht. Afsluitend een serum en een verzorgende dag of nachtcrème.

Doel van de behandeling: reiniging en versteviging en lifting van de huid.
Prijs: 60,- ( studenten en senioren: € 50,-)

4. Intensieve collageen en hydraterende-behandeling

Behandeling van 60-70 minuten. Deze behandeling is bestemd voor een rijpere, vochtarme huid. De behandeling begint met het reinigen van de huid, daarna een dieptereiniging met het verwijderen van comedonen. Hierna eventueel verven en epileren van de wenkbrauwen. Hierna volgt het eerste masker: het ”circulationmask”. Hierna een bindweefselmassage met een geconcentreerde ampul collageen. Hierna het tweede masker, het collageenvliesmasker wat een enorme boost aan uw huid geeft. Afsluitend krijgt u een serum en verzorgende dag of nachtcrème.

Prijs: 70,-   U krijgt deze behandeling voor € 55,- bij een eerste bezoek. ( Studenten en senioren: € 55,-)

Losse behandelingen  € 10,-

 • Verven wenkbrauwen
 • Verven wimpers
 • Wenkbrauwen en wimpers
 • Harsen bovenlip
 • Harsen kin

Lichaamsbehandelingen:

Harsen:

 • Onderbenen € 20,-
 • Bikinilijn € 15,-
 • Oksels € 10,-

Massages:                                                                          

 • Klassieke massage 60 min € 60,-

         (rug, schouders, armen, benen en billen)

 • Voetmassage 30 min € 30,-

Standaard pedicure

 • Knippen en vijlen van de nagels, eelt verwijderen van de hiel, massage van de voeten. € 27,50